На тези избори трябва да внимаваме заради машините. Трябват ни поне

...
На тези избори трябва да внимаваме заради машините. Трябват ни поне
Коментари Харесай

Борисов: На тези избори трябва да внимаваме. Трябват ни поне осем процента повече, че да ги бием

На тези избори трябва да внимаваме поради машините. Трябват ни най-малко осем % повече, че да ги бием.

Единствените, които имат право да кажат кой какъв е, са българските гласоподаватели. Ние се обръщаме към гласоподавателите на другите партии. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред партийния хайлайф в Бургас, съобщи БГНЕС.

В началото на изявлението си Борисов насочи следващите рецензии към Кирил Петков, наричайки го беглец:

Ако бяха вкарали държавно управление, все щях да намеря трима депутати, които да са ми правилни и да го поддържа. И те го схванаха през вчерашния ден - нямах си работа и го споделих и те скъсаха проектокабинета и избягаха, разяснява Бойко Борисов.

Една година Рашковщината шестваше по телевизионните студия. АДФИ – организацията, директно подчинена на Асен Василев, не откри никакви нарушавания при търговете за строителство на Автомагистрала „ Хемус “, макар всички обвинявания на служебните държавни управления и държавното управление на Петков, сподели Борисов.

Правосъдната промяна на Политическа партия се сведе до това да намерят работа на Бойко Рашков. За 7 месеца са внесли единствено три законопроекта, а от тях един е признат.

Вчера направиха едно бутафорно разкриване на газовата връзка с Гърция. По нея не тече газ и скоро няма да потече. Петков съобщи през вчерашния ден на Комотини, че отговорността за бъдещите доставки на газ ще е на служебното държавно управление. Петков, вие дезертирахте, съобщи Борисов и продължи:

Тези счупиха окончателно страната, от август няма да има газ, сподели Борисов и напомни дейностите на ГЕРБ в Народното събрание в последните седмици: Такава съпротива няма в света – там, където можеше да ги смазваме, ние внасяхме оферти, сподели Борисов.

Нашите гласоподаватели не са врагове с гласоподавателите на Политическа партия, на Демократична България. Ние няма да вземем втори мандат, тъй като имаме правила – Еврозона, Западни Балкани.

Съединението прави силата. Важно е другарството сред десните и евроатлантическите партии. С другите като „ Възраждане ” ще се почитаме и ще водим политически диспути – ще спорим от трибуната на Народното събрание. Със Стефан Янев ще спорим за какво ние държим на НАТО, сподели още Борисов.

Реваншизмът е като омразата и завистта, те изяждат от вътрешната страна. Ние подаваме ръка на всички. Избирателите вършат силата, обърна се Борисов към жена от залата, задала му въпрос незабавно след словото му.

Борисов не подмина и президента в думите си:

Румен Радев аргументи доста вреди, той донесе тези хора. Животът ще му го върне. Как ще оправим страната? Само мога да му пожелая триумф. Радев издигна тези момченца, направи им партия и те унищожиха страната, разяснява той и се обърна към Кирил Петков:

Внеси проектозакон за 100% диверсифициран газ и ще получиш 60 депутата. Сиреч, да не върне служебното държавно управление съветския газ. Напишете 2 реда проектозакон и тогава разпуснете Народното събрание, прикани водачът на ГЕРБ.

По думите му и в този момент, в случай че ГЕРБ желае, може да направи държавно управление с Има Такъв Народ, само че това няма да е работещо.

Аз диря утешение за хората, добави Бойко Борисов.

Ако войната в Украйна продължи по този начин и глобите продължат, а те ще продължат, е доста евентуално Европа да остане без газ.

Това ще докара до най-малко 5% криза в Германия, а нейната стопанска система е обвързвана с френската и европейската. Чакат ни доста сложни времена. Няма сигурност, няма доходи. Като няма доходи, каква политика ще вършат? Ние им оставихме пари, а те ги раздадоха. А ние от кое място ще вземем пари следващата година, попита Борисов.

От думите му стана ясно още: Реваншизъм няма да има, и без петел ще съмне. Да успокоим народа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР